Med Budbee och deras integration med WooCommerce har du som företag möjligheten att föra över samtliga logistikordrar och tillhörande data direkt till den smarta plattformen Unifaun online.

Överföringen sker via ett plugin som du installerar direkt till din WooCommerse shop. Så fort en order placeras i din shop överförs alla data till plattformen, samtidigt som en fraktsedel skapas för Budbee. Denna automatisering underlättar för alla företag som vill hantera sitt logistiskflöde på ett smidigt, tryggt och behändigt sätt.

Så går Bubee kopplingen till WooCommerce till

Om ni som företag installerar pluginet för att automatisera hanteringen av er logistik innebär det att ni får mer värdefull tid till att sköta andra delar av verksamheten. Integrationen mellan Budbee och WooCommerce går till såhär:

 • Kunden lägger en order i E-handeln
  Första steget i händelseförloppet när det kommer till den automatiserade logistikhanteringen är att en kund placerar en order i er webbshop, helt som vanligt. Det krävs då att ni har en webbshop i WooCommerce för att tjäntsen ska vara tillgänglig.
 • Pluginet integrerar med WooCommerce
  När en kund placerat en order i er webbshop kommer samtliga data, så som kunduppgifter och fraktinformation, att föras över direkt från er shop till ert Unifaun- konto online. Detta sker så snart ordern placeras.
 • Fraktsedlar
  Nästa steg som sker är att pluginet skapar en tillhörande fraktsedel för den order som nyss placerades. Dessa fraktsedlar skapas automatiskt i Unifaun baserat på kundens information, men med anpassning till Budbee och deras fraktföretag.
 • Skriv ut ordrar och skicka iväg
  I och med att alla data och tillhörande fraktsedlar är inlagda är det nu möjligt att skicka iväg ordern. Informationen finns att tillgå under ert Unifaun-konto, där ni kan samla den information som är nödvändig för era olika transportörer och fraktalternativ. Smidigt och lättillgängligt för alla!

Varför använda integrationstjänsten?

För stora företag kan det vara lite extra svårt att hålla reda på alla uppgifter och all information som läggs in i ett system. Det speciellt om detta system också hanterar kundernas uppgifter och beställningar. Vid manuell hantering av logistik finns det en viss risk för att något glöms, tappas bort eller helt enkelt hanteras på fel sätt. Detta behöver du inte riskera om du använder dig av pluginets som möjliggör integration mellan Budbee och WooCommerce. All dataöverföring och hantering av logistikflöda sker automatiskt helt enligt era krav. Ni kan själva avgöra om hela eller bara delar av verksamhetens logistiska bitar ska skötas automatiskt och synkronieras direkt via pluginet.